Persoonlijke ervaringen met Van Asselt Makelaars

Benieuwd naar de ervaringen met Van Asselt als makelaar voor de verkoop of aankoop van een huis? Wij maken er geen geheim van, sterker nog; we delen de ervaringen graag met u! Zowel kopers als verkopers, laten we hieronder aan het woord. De ervaring die hen bij is gebleven over onze aanpak, strategie, het contact en de mate van tevredenheid! Een eerlijk verhaal, want dat is waar wij voor staan.

8 Jaar geleden kochten wij via  jullie dit mooie appartement. Het was een hele andere tijd. Er stond veel te koop en de tijd van overbieden bestond toen nog niet. We waren naarstig op zoek naar een nieuwe stek omdat we niet op onze plek zaten in Rijkerswoerd. Ons huis zouden we met verlies verkopen. Iets anders kopen was voor ons een lastige zoektocht en het appartement was eigenlijk te duur. Tijdens onze bezichtiging waren Rob en ik het met elkaar eens, we moesten maar een bod doen en toen nog onder de vraagprijs. We weten nog heel goed hoe Michael reageerde. Het bod was onacceptabel, dat ging hij echt niet doen. Daar was het een veel te mooi appartement voor. Uiteindelijk hebben we het wel gekocht, want we wilden er graag wonen en jawel voor iets minder dan de vraagprijs. “Nou heren, gefeliciteerd en voor een fantastische prijs,” was de opmerking van Michael. Duidelijk was, dat hij iemand was, die niet zomaar wat zegt of doet. Dat heeft ons doen besluiten om hem ook weer in de arm te nemen bij het verkopen van ons appartement, waar we met plezier hebben gewoond (en nog even wonen). We hadden zelf al wat voorwerk gedaan en hadden een prijs in ons hoofd. Michael heeft goed geluisterd en gekeken. “Nou heren, het is een prachtig appartement op een gunstige locatie. We gaan alles uit de kast trekken om het goed te verkopen. Jullie zijn het zo kwijt”. Een beetje sceptisch hoorden we het aan door onze eerdere ervaring in 2008, waar buiten toen overal te koop bordjes hingen. Daarna ging het heel snel. Paul regelde veel. Afspraken werden vlot gemaakt, Funda was zo geregeld en 1 kijkdag! Het ging soms wat te snel voor ons, maar ook al de zaak gesloten was, Michael kon je altijd nog bereiken en Paul mailde altijd snel terug en zelfs ten overvloede. Beide heren doen dit werk met veel passie en plezier, maar ze zijn ook deskundig in wat ze doen en vooral betrokken en nemen de tijd voor je.
Heren dank voor jullie inzet.

Hartelijk dank, Michael en Paul, voor jullie betrokkenheid, openheid en eerlijkheid bij de verkoop van ons huis. Wij vonden het best spannend om een huis te verkopen en zochten een makelaar die bij ons en bij ons huis paste. Bij jullie voelden wij ons op ons gemak, jullie namen onze zorgen plus zenuwen uit handen en hebben de verkoop goed en kundig aangepakt.Binnen no time was ons huis verkocht en was alles netjes afgehandeld. En dat alles op zeer prettige wijze. Dank voor jullie hulp en wie weet tot ziens bij een volgende verhuizing.

Wij zijn erg tevreden met de manier waarop jullie ons begeleid hebben met de aankoop en de verkoop. Beide zijn binnen 1 dag geregeld. Wat wil je nog meer! Door de korte lijnen konden we super snel schakelen en jullie komen altijd de gemaakte afspraken na. De foto’s voor de verkoop en de tekst op Funda zagen er super strak uit! Hier was echt aandacht aan besteed, heel fijn! Ik hoop dat we hier nog een tijdje blijven wonen maar anders komen we zeker weer bij jullie!

Een beetje laat maar bedankt voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan. Ik had me geen betere makelaars kunnen wensen die mee denken met alles. Prettige en eerlijke omgang en helpen als het nodig is. Jullie zijn schatten en hebben de verkoop van mijn fijne huis minder moeilijk gemaakt. Nogmaals bedankt en zal jullie zeker aanraden bij een ieder.

In het verkoopproces van ons huis was het erg aangenaam om samen te werken met jullie. Jullie kenmerken zich door jullie persoonlijke aanpak, snel handelen en altijd meedenken en opkomen voor de belangen van je klant. Een extra stap nemen is nooit teveel moeite bij jullie. Ook al hopen we nu niet snel ons nieuw huis te verkopen, we zouden het zo weer samen met jullie doen. Bedankt!

Dank voor jullie voortreffelijke begeleiding en inzet bij de verkoop van onze speciale woning. Wij kozen voor jullie kantoor omdat jullie gespecialiseerd zijn in “bijzondere woningen. Welnu dat was ons pand zeker nl. een Gemeentelijk Monument met een bijzondere afwijkende indeling en daardoor in 1e aanleg niet in de belangstelling voor een grote en standaard doelgroep. Door jullie vakkundige en vooral enthousiaste inzet is op een prettige wijze het doel, de verkoop, gerealiseerd. Wij zijn jullie daar dankbaar voor en zullen jullie kantoor ook zeker bij derden aanbevelen.