Persoonlijke ervaringen met Van Asselt Makelaars

Benieuwd naar de ervaringen met Van Asselt als makelaar voor de verkoop of aankoop van een huis? Wij maken er geen geheim van, sterker nog; we delen de ervaringen graag met u! Zowel kopers als verkopers, laten we hieronder aan het woord. De ervaring die hen bij is gebleven over onze aanpak, strategie, het contact en de mate van tevredenheid! Een eerlijk verhaal, want dat is waar wij voor staan.

In het verkoopproces van ons huis was het erg aangenaam om samen te werken met jullie. Jullie kenmerken zich door jullie persoonlijke aanpak, snel handelen en altijd meedenken en opkomen voor de belangen van je klant. Een extra stap nemen is nooit teveel moeite bij jullie. Ook al hopen we nu niet snel ons nieuw huis te verkopen, we zouden het zo weer samen met jullie doen. Bedankt!

Dank voor jullie voortreffelijke begeleiding en inzet bij de verkoop van onze speciale woning. Wij kozen voor jullie kantoor omdat jullie gespecialiseerd zijn in “bijzondere woningen. Welnu dat was ons pand zeker nl. een Gemeentelijk Monument met een bijzondere afwijkende indeling en daardoor in 1e aanleg niet in de belangstelling voor een grote en standaard doelgroep. Door jullie vakkundige en vooral enthousiaste inzet is op een prettige wijze het doel, de verkoop, gerealiseerd. Wij zijn jullie daar dankbaar voor en zullen jullie kantoor ook zeker bij derden aanbevelen.

Dank voor de verkoop van mijn appartement. Door jullie snelle handelen is mijn appartement binnen een week verkocht voor een erg goede prijs.
Jullie zijn vriendelijk, reageren snel en zijn kundig. En het belangrijkste; jullie komen op voor de belangen van de verkoper.
Nogmaals dank!

Dit was de tweede keer dat we ons bij de verkoop van onze woning hebben laten begeleiden door Van Asselt Makelaars. Of beter gezegd: door Michael en Paul. Het zijn namelijk de persoonlijke benadering en de grote betrokkenheid die maken dat je constant het gevoel hebt in goede handen te zijn. Deze keer heeft Michael ook de aankoop van ons nieuwe huis begeleid. Daar heeft hij niets minder dan ‘getoverd’. We hadden zelf al een openingsbod gedaan, voordat we bedachten dat een aankoopmakelaar wellicht handig was. Michael stapte in, nam het over en ons openingsbod werd het geaccepteerde eindbod! Ook bij de verkoop van ons huis kozen Michael en Paul een strategie die ons uiteindelijk een prachtige verkoopprijs heeft opgeleverd. Ze gaan voor het beste resultaat en niet voor het snelste resultaat! Onderweg willen ze voortdurend weten hoe wij tegen zaken aankijken. De strategie wordt besproken en als je er andere ideeën over hebt, worden die serieus afgewogen. Idem bij de tekst op Funda; er wordt uitgebreid gevraagd wat jouw huis en de buurt waarin het staat voor jou zo bijzonder maakt. Zo heeft iedere tekst gevoel en is geen tekst hetzelfde. Laatste ding: de bereikbaarheid. Niets is te gek. Stuur je ’s avonds een appje, het wordt beantwoord. Stuur je zondag een mailtje; je krijgt antwoord. Het geeft je constant het gevoel dat er echt werk wordt gemaakt van jouw aan- of verkoopopdracht. Wij zijn Van Asselt ambassadeurs geworden!

Hai Paul,

Bijgaand onze referentie: we zijn super tevreden over jullie manier van werken. Dat we nu voor de tweede keer een huis aangekocht en verkocht hebben met jullie hulp zegt eigenlijk wel genoeg.

Maar om het wat verder toe te lichten:
Onze samenwerking zou ik omschrijven als een fijne mix van persoonlijk (in alle voorbereidingen en bezichtigingen) en zakelijk (mat name bij de daadwerkelijke onderhandelingen). Daarnaast heb ik het als een groot pluspunt ervaren dat jullie erg goed bereikbaar zijn voor vragen en overleg. Omdat de lijnen zo kort zijn hebben we snel kunnen handelen met een prachtig resultaat in verkoop en aankoop! Jullie advies is prettig nuchter, jullie beloven geen gouden bergen maar maken nuchtere inschattingen die jullie waar kunnen maken. Heel waardevol als het om beslissingen gaat die zowel emotioneel als zakelijk zijn. Kortom; een aanrader om met jullie samen te werken!

Liever te laat dan nooit! Bij deze jullie verdiende referentie.
Van Asselt biedt van begin tot het einde service en kwaliteit bij het verkopen van je huis.

Ze hebben kennis en expertise met betrekking tot de huizenmarkt. Michael en Paul hebben ons ontlast van alle regelzaken en een kwalitatieve presentatie van ons huis en verkoopbegeleiding geboden, tot aan de overdracht bij de notaris. Michael en Paul zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! We hebben de samenwerking als prettig en betrouwbaar ervaren, met als resultaat dat ons appartement in het Spijkerkwartier (Arnhem) binnen twee weken was verkocht. Van Asselt is een aanrader!
Nogmaals heel erg bedankt!