Persoonlijke ervaringen met Van Asselt Makelaars

Benieuwd naar de ervaringen met Van Asselt als makelaar voor de verkoop of aankoop van een huis? Wij maken er geen geheim van, sterker nog; we delen de ervaringen graag met u! Zowel kopers als verkopers, laten we hieronder aan het woord. De ervaring die hen bij is gebleven over onze aanpak, strategie, het contact en de mate van tevredenheid! Een eerlijk verhaal, want dat is waar wij voor staan.

Liever te laat dan nooit! Bij deze jullie verdiende referentie.
Van Asselt biedt van begin tot het einde service en kwaliteit bij het verkopen van je huis.

Ze hebben kennis en expertise met betrekking tot de huizenmarkt. Michael en Paul hebben ons ontlast van alle regelzaken en een kwalitatieve presentatie van ons huis en verkoopbegeleiding geboden, tot aan de overdracht bij de notaris. Michael en Paul zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! We hebben de samenwerking als prettig en betrouwbaar ervaren, met als resultaat dat ons appartement in het Spijkerkwartier (Arnhem) binnen twee weken was verkocht. Van Asselt is een aanrader!
Nogmaals heel erg bedankt!

Beste Paul,

Dank voor je mail en ik kijk zeker terug op een zeer prettige samenwerking met zowel Michael als met jou. Onderstaand mijn referentie:
Enige jaren geleden heb ik onderstaande referentie geschreven. Toen ik besloot dat ik toch weer graag naar een andere locatie wilde verhuizen, was er geen enkele twijfel om Van Asselt Makelaars weer in te schakelen voor de verkoop van mijn woning en de aankoop van mijn nieuwe thuis. Ook dit keer was hetgeen ik toen had geschreven weer van toepassing. Ik kan dit dus alleen maar met alle plezier herhalen.
Geen lang verhaal om een referentie kracht bij te zetten, maar vooral steekwoorden die passen bij Michael en ook bij Paul: professioneel,passioneel, enthousiast, open en eerlijk, communicatief, kritisch, adviserend, zorgvuldig, persoonlijke aandacht, 100% inzet, kennis van zaken, goede service en begeleiding. Dankzij deze 100% inzet, de prachtige foto’s en met aandacht geschreven tekst, is mijn woning binnen een paar dagen verkocht voor een geweldige prijs.
Wederom hartelijk dank hiervoor en ik beveel Van Asselt Makelaars nogmaals bij iedereen aan!

Via een simpele flyer in de brievenbus kwam ik in contact met Van Asselt Makelaars. Ik wilde het appartement van mijn moeder verkopen. Ik woon niet in de buurt van Arnhem en ben dus niet bekend met de lokale makelaars. Het was dus wel een gok om zo maar op een flyer af te gaan. Al snel was ik zeer onder de indruk van de professionele, betrokken en persoonlijke manier waarop Van Asselt Makelaars te werk gaat. Vanaf het begin verliep het contact met Michael (en later ook met Paul) zeer plezierig. Alle vragen werden beantwoord, alle zorgen werden weggenomen.

Ondanks dat het appartement leegstond en er niet op zijn voordeligst uitzag, werden er mooie foto’s gemaakt die een duidelijk beeld gaven van de woning en de mogelijkheden die erin zitten. Ook met de wervende verkooptekst wist Michael precies de juiste snaar te raken. Michael stelde voor om het huis in de markt te zetten met een bieden-vanaf prijs. Toen Michael me vertelde dat woningen soms binnen een week verkocht worden, was ik wel wat sceptisch, maar al binnen 2 weken kon ik een prachtig bod accepteren. Zelfs Michael was zeer verrast door de mooie verkoopprijs. Bij de verdere afhandeling van de verkoop verliepen de contacten soepel. Geen vraag was te moeilijk, geen moeite teveel. Er werd vlot en netjes gereageerd, via e-mail, Whatsapp of telefonisch. Het door de koper gekozen notariskantoor was onduidelijk in de communicatie. Met tussenkomst van Van Asselt Makelaars werd ook dit moeiteloos opgelost.
Kortom, ik ben uitermate tevreden hoe Van Asselt Makelaars mij begeleid heeft bij de verkoop van de woning van mijn moeder.

Zoek je een gedreven en betrokken makelaar in de regio Arnhem, dan ben je bij van Asselt aan het juiste adres.
Michael en Paul zijn prettige mensen om zaken mee te doen. Ons vorige huis hebben wij ook via Michael van Asselt verkocht en wat ons destijds met name aansprak was niet alleen de kundigheid van Michael maar ook de bereidheid om mee te denken en open te staan voor onze ideeën hoe we ons huis in een destijds minder goede markt toch konden verkopen.
Onlangs hebben wij wederom van Asselt benaderd in verband met de verkoop van onze woning en ook dit traject is erg prettig verlopen. Het hele proces werd snel en adequaat opgepakt en hierin speelt Paul een belangrijke rol. Hij zorgt voor een vakkundige klantgerichte dienstverlening rondom het hele verkoopproces en heeft ervoor gezorgd dat alle documenten, communicatie en afwikkeling snel en adequaat verloopt. Kortom een aanrader wanneer je naar een goede betrokken makelaarskantoor zoekt waar de klant nog op 1 staat.
Groet,Arjan Huesken

In ons geval moesten we het huis verkopen om verzekerd te zijn van een goede financiele ´oude dag´. Met heel veel begrip en professionele begeleiding zijn Michael en Paul toen aan de slag gegaan.Wat ons meteen opviel was de goede inschatting van Michael mbt de verkoopprijs.
Het heeft ons uiteindelijk zelfs iets meer opgeleverd. Ze zijn hun geld dubbel en dwars waard.Chapeau! Ton en Reny.

Wie met Van Asselt in zee gaat om zijn huis te verkopen, maakt een goede keuze. Michael en Paul ‘ontzorgen’ je namelijk op alle mogelijke manieren, zoals dat tegenwoordig zo mooi heet. En dat kan omdat Van Asselt geen groot onpersoonlijk kantoor is. Integendeel. We hebben ervaren dat Michael en Paul alle tijd en aandacht voor ons hadden. Op een relaxte manier. Een huis verkopen doe je namelijk niet elke dag. En dat doe je het liefst zonder allerlei rompslomp waar je zelf geen kaas van hebt gegeten. We hebben ons echt klant gevoeld, soms meer dan klant gezien de persoonlijke belangstelling van Michael en Paul bij ons wel en wee. En de wens om kopers te vinden die akkoord konden gaan met het tijdstip van opleveren, zodat we niet meteen aan een extra verhuizing zouden vastzitten toen bleek dat onze nieuwe woning toch later gereed zou komen dan we aanvankelijk dachten. Michael is een doorgewinterde huizenverkoper met veel markt- en mensenkennis, die het klappen van de zweep kent. Een betere en onmisbare ondersteunende dienstverlener dan Paul kunnen wij ons niet voorstellen. Michael en Paul, dank voor de wijze waarop jullie ons als team hebben ‘meegenomen’ in het verkoopproces.