Een taxatie in Arnhem of omgeving laten uitvoeren

Een gewoon taxatierapport of een door het NWWI gevalideerd taxatierapport nodig? Van Asselt Makelaars, Register Makelaar-Taxateur, helpt u aan uw taxatierapport. In dit deskundige taxatierapport is de woning objectief op waarde bepaald. Zo wordt er onder andere gekeken naar de omgeving, de grootte en het niveau van afwerking van de betreffende woning. U ontvangt een rapport waarin de waarde van de woning nauwkeurig is vastgesteld. Met dit rapport kunt u terecht bij de geldverstrekker voor de financiering van uw woning.

“Een makelaar die u het regelwerk uit handen neemt”

Hoe wij te werk gaan.

Waardebepaling omdat u uw huis wil verkopen

Natuurlijk wilt u graag de waarde van uw woning weten wanneer u uw huis wil verkopen. Wanneer u de waarde wil laten bepalen kunt u er ook voor kiezen om een waardebepaling door ons te laten uitvoeren. Door onze kennis van de omgeving, de woningmarkt en onze passie voor wonen, zijn wij uw makelaar in Arnhem en omgeving bij het bepalen van de waarde van uw woning. U krijgt zo een duidelijk beeld van de waarde van uw woning en wij kunnen een goede inschatting maken voor de verkoopprijs. Van Asselt Makelaars doet dit kosteloos voor u.

Een huis gekocht, en nu?

We begrijpen als geen ander dat er een hoop op u af komt bij de aankoop van een huis. Naast een taxatierapport, zijn er genoeg andere zaken die geregeld moeten worden. Wij helpen u gedurende het hele traject dat u doorloopt bij het kopen van een woning. We werken al jarenlang samen met onze betrouwbare partners. Zo helpen wij u aan een betrouwbare aannemer of schilder en hebben daarnaast veel ervaring met goede notariskantoren en geldverstrekkers. Onze partners verlenen op dezelfde prettige wijze als Van Asselt Makelaars hun dienst.

Taxatie bij Van Asselt Makelaars

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een taxatie in Arnhem of omgeving of wilt u de juiste waarde laten bepalen voor uw te verkopen woning?