Welkom! bij Van Asselt Makelaars

Van Asselt makelaars staat voor ambachtelijk werken met kennis van zaken en hart voor het menselijke aspect. Ongeveer 15 jaar geleden zijn wij ontstaan vanuit een zolderkamer met enkel een laptop en een printer, een half jaar later opende Van Asselt de deuren van zijn kantoor en kleurde Arnhem blauw van de borden.

De meeste opdrachtgevers komen bij ons terecht via mond tot mond reclame, dat schept verwachtingen en daarmee wordt de lat steeds hoger gelegd. Dit betekent dat we steeds creatiever worden in het proces. Nee durven te zeggen is onderdeel van het klantgericht adviseren. Dit onderscheid Makelaars Van Asselt van de rest.

Wij stellen ons graag even aan u voor.

Welkom!

In het jaar 2000 ben ik beëdigd als makelaar/taxateur en na vier jaar werken in het vak, hebben wij Makelaars Van Asselt het leven ingeroepen. Mijn passie voor het vak ligt bij het hart van het menselijk aspect. Samen met mijn vrouw en vier kinderen wonen wij in het mooie Kootwijk, pal aan de grootste zandverstuiving van Europa! Ik ben een echt natuurmens en trek meerdere keren in de week mijn hardloopschoenen aan om samen met onze hond Winston kilometers te maken in het prachtige gebied.

Welkom!

Iedere nieuwe woning, verkocht of aangekocht, heeft of krijgt een nieuwe eigenaar met een eigen verhaal. Daaruit vloeit mijn plezier en passie voor het werk. Ik vind het bijzonder dat ik onderdeel mag zijn van een proces waarbij we een persoon gelukkig kunnen maken met een nieuw thuis! Nadat ik aan het einde van een werkdag alles heb afgesloten, geniet ik van de georganiseerde chaos van ons gezin. Familie, vrienden, de zon en een lach. Meer heb ik niet nodig!

Welkom!

De diversiteit aan woningen en mensen die je tegenkomt binnen dit vak is enorm. Als erin geslaagd wordt de verschillende partijen bij elkaar te brengen, levert dat mij een goed en voldaan gevoel op. Daar doe ik het dan ook voor! Naast het werk ben ik regelmatig aan het sporten of tref je mij als fanatiek voetbalsupporter. Leuke dingen ondernemen en reizen vind ik geweldig!

Ontdek ons woningaanbod

Benieuwd naar ons woningaanbod? Bent u op zoek naar een huis in Arnhem of de bosrijke omgeving van de Veluwe? Bekijk hieronder ons aanbod van unieke, bijzondere en karaktervolle woningen.