Makelaar Kootwijk

Welkom bij Van Asselt makelaars in Arnhem. Van Asselt makelaars staat voor ambachtelijk werken met kennis van zaken en hart voor het menselijke aspect. Ongeveer 15 jaar geleden zijn wij ontstaan vanuit een zolderkamer met enkel een laptop en een printer, een half jaar later opende Van Asselt de deuren van zijn kantoor en kleurde Arnhem blauw van de borden.

Opdrachtgevers in en rondom Kootwijk

De meeste opdrachtgevers komen bij ons terecht via mond tot mond reclame, dat schept verwachtingen en daarmee wordt de lat steeds hoger gelegd. Dit betekent dat we steeds creatiever worden in het proces. Nee durven te zeggen is onderdeel van het klantgericht adviseren. Dit onderscheid Makelaars Van Asselt van de rest. Onze opdrachtgevers komen uit Oosterbeek omstreken.

In contact komen met een makelaar in Kootwijk?

In het jaar 2000 ben ik beëdigd als makelaar/taxateur en na vier jaar werken in het vak, hebben wij Makelaars Van Asselt het leven ingeroepen. Mijn passie voor het vak ligt bij het hart van het menselijk aspect. Samen met mijn vrouw en vier kinderen wonen wij in het mooie Kootwijk, pal aan de grootste zandverstuiving van Europa! Ik ben een echt natuurmens en trek meerdere keren in de week mijn hardloopschoenen aan om samen met onze hond Winston kilometers te maken in het prachtige gebied.

Woning kopen of verkopen in Kootwijk

Een huis kopen in Kootwijk of breder op zoek naar een makelaar in de Veluwe? Bekijk ons woningaanbod, dat bestaat uit huizen met karakter; zoals herenhuizen, vooroorlogse woningen en landelijk gelegen woningen. Staat de perfecte match er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op? Dan helpen wij u verder zoeken!