Nieuw-Schoonoord 172, Velp

€ 299.000 ,- k.k.

Meer afbeeldingen

Samenvatting

Mooi gelegen ruim en licht driekamer hoekappartement op de eerste verdieping van het complex “Nieuw-Schoonoord” in Velp. Kenmerkend voor het appartement is de lichtinval middels verscheidene raampartijen en een heerlijk balkon met fraai uitzicht op het groen.

Het complex “Nieuw-Schoonoord” beschikt over een receptie, restaurant met terras, winkel, kapper en logeerkamers welke gehuurd kunnen worden. Daarnaast beschikt het complex over een fraai aangelegde tuin.

INDELING:
1e verdieping:
Entree, hal, meterkast, toilet, studeerkamer/kantoor aan de voorzijde, toegang tot de ruime en lichte woonkamer welke dankzij de hoekligging beschikt over meerdere raampartijen, nette L-vormig opgestelde open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, vanuit de woonkamer is er toegang tot een “open” slaapkamer, aangrenzend de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel, aan de achterzijde een breed balkon met uitzicht op het groen en de fraai aangelegde tuin.

In de parkeergarage heeft u de beschikking over een eigen, vaste parkeerplaats. Daarnaast treft u in de onderbouw een separate berging aan.

Vereniging van Eigenaren:
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren. Er wordt jaarlijks vergaderd, er is een gezamenlijke opstalverzekering en het onderhoud wordt bewaakt middels een meerjarenonderhoudsplan. De servicekosten bedragen thans € 314,81 inclusief een voorschot elektra en water.

Binnen het complex is er de mogelijkheid voor “zorg op maat”. U kunt op deze manier zorg naar eigen behoefte inkopen. Uniek is het concept van scheiden van wonen en zorg. U woont dus volledig zelfstandig en hebt een eigen adres. En heeft u zorg of service nodig, dan kunt u een beroep doen op de thuiszorg van Innoforte.

Innoforte biedt:
– Alarmeringstoestel
– Huishoudelijke hulp
– Hulpmiddelen
– Persoonlijke verzorging
– Verpleging.

Bijzonderheden Nieuw-Schoonoord:
– Dagactiviteiten
– Logeerkamer
– Aula verhuur
– Hulp in de huishouding
– Maaltijdenservice
– Was- en linnenservice
– Boodschappenservice
– Klussendienst.

Kenmerken

Kamers 3
Oppervlakte 81m2
Perceel Onbekend
Bouwjaar 2000

Voorzieningen

Buitenzonwering Ja
Mechanische ventilatie Ja
Tv kabel Ja
Lift Ja

Maten en ligging

Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Inhoud 272 m3
Woonoppervlakte 81 m2
Externe ruimte 11 m2

Meer kenmerken

Reageer direct.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Michael van Asselt

Verkoopmakelaar / RMT makelaar / Register makelaar taxateur