Mooieweg 106(ONG), Arnhem

€ 375.000 ,- k.k.

Meer afbeeldingen

Samenvatting

Uw eigen droomhuis? Dat bouwt u natuurlijk zélf!

Zeer aantrekkelijk gelegen perceel bouwgrond van 523m² met een compleet bouwplan op een van de mooiste locaties aan de Mooieweg in Arnhem zuid.

Op het perceel is een door de Gemeente goedgekeurd bouwplan voor een vrijstaande villa. Natuurlijk heeft u zelf de nodige inspraak op het bouwplan en kunt u het geheel aanpassen naar uw eigen wensen. De Gemeente Arnhem zal voor de wijzigingen haar goedkeuring moeten verlenen. U dient de bouwvergunning nog aan te vragen.

De goedkeuring is thans verleend voor de bouw van een prachtige villa met twee verdiepingen waarbij levensbestendig wonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond mogelijk is en daarnaast op de verdieping een drie-tal slaapkamers zijn gerealiseerd. Het geheel is voorzien van een rieten kapconstructie. Mocht deze woning u aanspreken dan hebben wij alle informatie voor u beschikbaar.

– de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouwen;
– maximale bouwhoogte van de woning: 10 meter;
– maximale goothoogte van de woning: 6,5 meter;
– maximale bouwhoogte van vrijstaande bijgebouwen: 4 meter;
– maximale goothoogte van vrijstaande bijgebouwen: 3 meter.

Voor een volledig beeld van de bouwmogelijkheden verwijzen we graag naar het vigerend bestemmingsplan ‘Arnhem Zuid- Oost’. De bouwkavel heeft de bestemming ‘wonen’.
https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0202.748-0301/r_NL.IMRO.0202.748-0301_2.22.html

Overige informatie
De bouwkavel wordt kosten koper aangeboden. Dit houdt in dat de kosten voor levering (overdrachtsbelasting en notariskosten voor rekening zijn van de koper. Indien van toepassing komen hier financieringskosten en kosten van een eigen ontwerp, bouwvergunning en bouwkosten bij.

Mandelige erf:
Zowel via de Mooieweg als via het naastgelegen mandelige erf bereikt u uw eigen woning. Dit heeft als voordeel dat u ook een ingang aan de achterzijde kunt realiseren. Op het erf zijn momenteel een viertal woningen aanwezig en achter het erf worden eveneens een viertal vrijstaande woningen gebouwd. De automatische poort aan het begin van het erf geeft toegang tot de woningen. Iedere woning betaalt maandelijks € 25,– voor het onderhoud van de hagen en voor het stroomgebruik vanwege de aanwezige verlichting. Op deze wijze blijft het erf er verzorgd bijstaan.

Locatie:
De Mooieweg is gelegen in Arnhem-Zuid aan de buitenrand van de wijk Rijkerswoerd. Zodra u de straat inrijdt, valt de lommerrijke weg en de landelijke omgeving ervan op. Het centrum van Arnhem is gemakkelijk per auto te bereiken en met de fiets bent u er eveneens snel. Voor natuurliefhebbers en/of sporters zijn parken als Lingezegen en Immerloo Park binnen handbereik. Vanzelfsprekend zijn alle voorzieningen nabij aanwezig; supermarkten, sportvelden, scholen, ziekenhuis, het Gelredome en diverse uitgaansgelegenheden.

Kenmerken

Kamers Onbekend
Oppervlakte Onbekend
Perceel Onbekend
Bouwjaar Onbekend

Maten en ligging

Meer kenmerken

Reageer direct.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Michael van Asselt

Verkoopmakelaar / RMT makelaar / Register makelaar taxateur