Hommelseweg 189191, Arnhem

€ 339.000 ,- k.k.

Meer afbeeldingen

Samenvatting

ZEER UNIEK OBJECT BESTAANDE UIT EEN BENEDENWONING MET TUIN EN DAARBOVEN EEN TWEELAAGSE BOVENWONING!

Aan de karakteristieke Hommelseweg, nabij het centrum van Arnhem en het Sonsbeekkwartier gelegen, bieden wij u dit bijzondere object van ca. 200m2 aan. Het betreft een benedenwoning met tuin en een daarboven gelegen bovenwoning. Beide woningen zijn gesplitst van elkaar (feitelijk en juridisch) en hebben eigen voordeuren. Dit maakt het een geschikt object voor een grote doelgroep. Te denken valt aan beleggers voor de verhuur of de doelgroep die beneden wil gaan wonen en boven gaan verhuren. Of de doelgroep met behoefte aan een extra groot huis.

Het geheel is gebouwd in 1899 en aan de buitenzijde goed onderhouden. Er zijn aluminium kozijnen aangebracht en veel ramen zijn voorzien van dubbel glas. Sommige muren zijn voorzien van isolatie en het hoofddak is eveneens geïsoleerd. Het geheel wordt verwarmd middels gaskachels en het warme water geschiedt middels een badgeiser.

De binnenzijde is redelijk onderhouden en zal gemoderniseerd moeten worden. De benedenwoning betreft een voormalige fotowinkel met een grote kelder en zal opnieuw ingedeeld moeten worden om er een woonhuis van te maken. Na herindeling kunt u meerdere slaapkamers realiseren, heeft u een zeer lichte en ruime woonkamer en daarnaast een prettige op het noordwesten gelegen achtertuin. De bovenwoning heeft een grote woonkamer en keuken en op de tweede verdieping een royale slaapkamer met badkamer. Deze slaapkamer is eenvoudig te splitsen in twee aparte kamers.

Er is sprake van een actieve VvE en deze bestaat uit twee bovenwoningen en de benedenwoning. De VvE is ingeschreven in de KvK en er is een gezamenlijke opstalverzekering aanwezig.

INDELING:
Benedenwoning:
Entree, royale voorhal/ontvangstruimte/woonkamer met een toegang tot de kelder, doorloop naar badkamer met ligbad, wastafel, de wasmachine-apparatuur en de deur naar de achtertuin, kantoorruimte met aansluitend de keuken voorzien van een keukenblok, de geiser en een deur naar de tuin. Achterin is een tweede badkamer met een douche, wastafel en het toilet. Aan de voorzijde van het pand is een tweede ingang om de woning te betreden. Dit was een onderdoorgang en deze is thans bij de woning betrokken. Via deze entree, welke nu als opslag dient, komt u dus eveneens in de woning.

Kelder:
Zeer ruime kelder van ca. 45m2. De kelder is thans onderverdeeld in twee gedeeltes. Achterin de kelder treft u nog de oven van de oorspronkelijke bakkerij aan.

Bovenwoning:
Entree, trap met daarboven een bergkast naar…

Eerste verdieping:
Prettige woonkamer met bergruimte en veel lichtinval, toilet, toegang tot de gesloten keuken welke beschikt over een keukenblok en de spiltrap naar de verdieping.

Tweede verdieping:
Grote slaapkamer (eenvoudig op te delen in twee slaapkamers) met veel lichtinval en een extra dakraam, badkamer voorzien van een douche en een wastafel.

Kenmerken

Kamers 7
Oppervlakte 200m2
Perceel 48m2
Bouwjaar 1899

Voorzieningen

Dakraam Ja
Tv kabel Ja

Maten en ligging

Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Inhoud 731 m3
Woonoppervlakte 200 m2

Meer kenmerken

Reageer direct.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Michael van Asselt

Verkoopmakelaar / RMT makelaar / Register makelaar taxateur