Gravenstraat 3A, Arnhem

€ 225.000 ,- k.k.

Meer afbeeldingen

Samenvatting

Bent u op zoek naar een leuk woonproject, is het uw droom om zelf voor architect te spelen en is het wonen op een prettige locatie een vereiste? Als deze woorden u aanspreken lees dan gerust verder, wellicht hebben wij uw nieuwe (t)huis in de verkoop gekregen.

Algemeen:
Deze ruime benedenwoning met achtertuin/plaats meet bruto maar liefst 108m² en netto 94m². De woning wordt casco opgeleverd en dient door de liefhebber naar eigen wens ingedeeld en gemoderniseerd te worden. Naast de bepaling van de indeling kunt u eveneens kiezen of u voor een nieuwe cv-installatie gaat of dat u de verduurzamingsslag naar de toekomst maakt middels het plaatsen van een warmtepomp, vloerverwarming of zelfs wandverwarming. Ook kunt u nadenken over het hoe en waar u de keuken en de badkamer plaatst en natuurlijk of u voor een traditionele keuken of een keuken met kookeiland gaat en of u in de badkamer een fijn ligbad verkiest of toch die inloopdouche. Kortom, u pleegt hier nieuwbouw in een oude en opvallend sfeervolle jas uit 1930. Tenslotte verwachten wij dat de slimme tekenaar hier prima twee slaapkamers kan realiseren.

Houdt u van buiten zitten? De buitenplaats/tuin aan de achterzijde is ruim, ligt beschut, heeft veel privacy en is groot genoeg om er met meerdere personen van te genieten. De tuin hoort officieel niet bij het verkochte, echter is al heel lang in bruikleen van de eerste eigenaar Volkshuisvesting. Heeft u behoefte aan wat meer ruimte, dan is de gezamenlijke binnenplaats achter de woning een prima alternatief. Op mooie dagen ontmoet u hier de buurtbewoners welke allen gemoedelijk zijn en altijd open staan voor een leuk gesprek.

Complex:
Het kleinschalige complex, gebouwd in 1930, heeft een fijne uitstraling en de VvE bestaat uit 5 leden. Het betreft een slapende VvE, echter deze is wel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Locatie:
De Gravenstraat ligt in het Boulevardkwartier, aan de rand van het Spijkerkwartier. In de straat en de wijk staan voornamelijk karakteristieke stadspanden uit de late 19e en vroege 20e eeuw. De wijk heeft allure en is levendig en bruisend, met de nodige detailhandel, cafés en restaurants, kunstgalerieën en een theater. De gezellige, gemoderniseerde Steenstraat en het centrum van Arnhem zijn om de hoek. Ook park Musis is dichtbij. NS station Arnhem Velperpoort ligt op loop-/fietsafstand en de snelwegen in de regio zijn snel te bereiken.

Kenmerken

Kamers 2
Oppervlakte 94m2
Perceel Onbekend
Bouwjaar 1930

Maten en ligging

Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Inhoud 357 m3
Woonoppervlakte 94 m2

Meer kenmerken

Reageer direct.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Michael van Asselt

Verkoopmakelaar / RMT makelaar / Register makelaar taxateur