Lente: de perfecte tijd om uw woning op de foto te zetten

De lente staat weer voor de deur. Naast meer zonnige dagen en warmere temperaturen, betekent dit ook dat uw tuin ieder moment in bloei kan staan. En wat wilt u liever dan een mooie tuin, wanneer u uw woning op Funda zet?

EEN GOEDE VOORBEREIDING
Overweegt u nu al een tijdje om uw woning te verkopen? Dan is dit het moment voor actie. Vanaf het eerste contact tot het maken van de foto’s kan zomaar nog enkele weken tussen zitten. U doet er dus goed aan om vroegtijdig alles in gang te zetten, want zodra de bloesem in de bomen staat wilt u dit natuurlijk meteen op beeld hebben staan.

Ook als u nog niet direct de verkoop in wil, kan dit alvast een geschikt moment zijn om met ons in beraad te gaan over een eventuele verkoop. We kunnen alvast de voorbereidingen treffen zodat we uw woning precies op het juiste moment op beeld kunnen zetten.

KOM IN CONTACT
Overweegt u uw woning te verkopen? Dan kan de verwachte verkoopopbrengst hier ook een rol in spelen. Daarom komt onze makelaar Michael van Asselt graag bij u langs om u hier een handje mee te helpen.

GRATIS WAARDEBEPALING
Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling